top of page

Over ons

 

AmoréBeauty is een haar - en schoonsheidssalon. Maak kennis met onze (nieuwe) collega Farzana. Zij biedt diverse behandelingen aan voor jouw gehele beauty ritueel: haarbehandelingen, permanente make-up, gezichtsbehandelingen, lashes en wimpers. Ze heeft altijd met veel plezier in een kapsalon gewerkt en ik heeft dan ook veel kennis van het kappersvak opgedaan. Haar doel is de mensen met een goede gevoel onze kapsalon te laten verlaten. Een eerlijke advies te geven om samen tot een mooie resultaat te komen!

Voor een complete look ben je hier aan het juiste adres! Hoge kwaliteit tegen mooie prijzen. Wilt u meer over de salon weten? Neem dan gerust een belletje of neem een kijkje onder "interieur" of "onze diensten". In de salon worden hoogwaardige producten gebruikt, zoals een shampoo die je dagelijks kunt gebruiken tegen haaruitval.

De haarproducten zijn afkomstig van Sens.Ùs hairlovers: Een italiaanse leverancier voor hoogwaardige Italiaanse haarproducten. Het haarverf "Guilietta" bevat arganolie, keratine en natuurlijke extracten om het haarkleur langdurig te behouden, wij hebben ook nog kwalitatieve shampoos, conditioners en maskers om het haar te verzorgen. Ook bieden wij verf aan zonder ammoniak die uw haar in ong. 10 min kan verven!

N.B. onze producten zijn vegan, SLS/SLES en parabeen vrij. Neem ook gerust een kijkje in de kopjes "interieur" en "foto's". Producten kunt u bij ons aanschaffen en daarnaast krijgt u ook leuke proefjes mee om uit te proberen. 

Wacht niet langer! Boek uw eerste afspraak online in het kopje "diensten" of bel telefonisch naar 0618845870.

Houdt hierbij rekening met onze annuleringsbeleid, graag 48 uur vóór de afspraak annuleren om kosten niet in rekening te brengen.
 

Tuinpad
bottom of page